Сутерен.мк

Стравопочит

Многу ми се допаѓа, забавен е, духовит. Ептен духовит и тоа ми создава стравопочит, дури. СМС…

Новите љубовни врски

Од мали нозе не учат дека единствена животна цел ни е да се пронајде партнер со…

Домашните миленичиња на пиедестал

Иако четириношците не разликуваат дали е месото од елен или од кокошка, луѓето не жалат да…

Тони Димитриевски: За препичот наш насушен!

Пред, па има веќе два месеца ми се јави Маман (тоа е оваа фина дама што…

Чистотија – празнотија

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Еретички запис, апропо!

Немам намера да се расправам зошто, кога и како се случуваат промени на имиња од „Св.…

Шкртки за алкохолот

Се уште во „релаксацијата со малигани“ предничат мажите што се должи пред се, на патријахалните традиции,…

Ана Бунтеска: Ниночка

Ја имаше одминато заедно со чекорот низ времето. Само одвреме навреме мирисот на толку препознатливата болка…

Погрешни перцепции

Имам братучетка која по животот со своите родители се омажи за сиромашен човек. Но нејзините и…