Сутерен.мк

За кого е тоа Прајдот?

Оние кои забележуваат дека Парадата на гордоста има станато пародија на самата себе, се обвинуваат за…

Инстаграм е рај за педофилите

Социјалната мрежа во сопственост на Мета помага да се поврзе и промовира обемна мрежа на профили…

Малтретирање на пациенти во Бардовци

Пациентите со ментални болести во Бардовци не се справуваат само со сопствените здравствени проблеми, туку стравуваат…

Откриена „раскрсницата“ меѓу мајмуните и современите луѓе

Палеоантрополозите тврдат дека имаат докази дека 100 000 години пред современите луѓе и неандерталците, нашиот исчезнат…

Пронајден еликсирот на младоста

Пензионираниот лекар на американската морнарица Џозеф Дитури (55) поминал повеќе од три месеца во капсула од…

Како да го спасите бракот?

Почетокот на љубовната врска е толку возбудлив. Тогаш сè уште уживаме во романтиката и нежноста на…

Кристијан Шишкоски ќе не претставува на олимпијада по физика

Охриѓанецот Кристијан Шишкоски, ученик од четврта година во Гимназијата заедно со уште четворица ученици, е избран…

Еврото губи во Албанија

Еврото е со рекордно најниска вредност во однос на албанскиот лек. Во последните неколку месеци еврото…

Нема зрело општество без зрели поединци

Познатиот академик, српски лекар, невропсихијатар, психотерапевт и писател, Владета Јеротиќ, во својата книга „Човекот и неговиот…