Сутерен.мк

Какви ќе сме во 2021-ва?

Овен Постои голема веројатност слободните Овнови оваа година да стапат во брак. Другите знаци треба добро…

Како да препознаеш кој е кој?

Овен Овенот се идентификува преку неговите веѓи, кои се во облик на рогови и наместениот кобајаги,…

Кој лаже, кој шмелцува, а кој е психопат?

Овен Дека не се здрави не се, а еве ви и факти: болно се посесивни, за…

Како стоите со криминалот?

Овен Овновите обожуваат оружје и со мерак го поседуваат. Милитантни се, сакаат крв и солзи. Значи,…

Зодијак

Еден умен човек, кој се викал Шекспир, има речено: ,,Не се, драг Бруте, виновни ѕвездите. Виновни…

Кој, каков е во сексот!

Овен Првиот пат со вас му е десет секунди максимум! Ама па е толку дрзок што…

Политичка коректност!

Короната и знаците!

Овен Секако дека ова дрво неделкано, ако се зарази со Ковид 19 ќе земе мегафон и…

Надграден и проширен!

Овен За овните е општо познато дека акаат со главата во ѕид и кога вратата е…

Contact Us