Сутерен.мк

Снобизам

Не е движење или став, не е поза или бунт, туку синдром, дијагноза што е премногу…

Снежана Сани Богдановска: Средовечни жени

Не нарекуваат „жени во средни години“. Или „најдобри“. Или „кризни“. Зависи од контекстот. Тоа е опасна…

Што е имиџ консалтинг?

Дали размислувате за подобрување на вашиот изглед, комуникација, или однесување? Дали размислуватае да го надградите вашиот…

Модна критика & критизерство

На секое друго уметничко поле, критичарите имаат слобода да кажат што мислат, без страв дека ќе…

Модата е инстант јазик

Модата  не е ништо друго освен игра во која сите сме инволвирани, без разлика колку сме…

Снежана Сани Богдановска: Младоста е убава, но зрелоста е прекрасна!

Пред кусо време ја сликав својата последна фотосесија во која се промовираше нова колекција за чанти…