Сутерен.мк

Снобизам

Не е движење или став, не е поза или бунт, туку синдром, дијагноза што е премногу…

Модна критика & критизерство

На секое друго уметничко поле, критичарите имаат слобода да кажат што мислат, без страв дека ќе…