Сутерен.мк

Што се е забрането во Северна Кореа?

Жителите на Северна Кореја се многу затворени и конзервативни кога станува збор за сексот. Повеќето од…

Генијални реклами на постојки

Во пракса рекламите на автобуските постојки не се разликуваат многу од оние на билбордите меѓутоа, понекогаш…

Најскапите слики на светот!

Тешко е да се процени паричната вредност на ремек – делата. Која цена на пример, би…

Кои се најквалитетните автомобили?

Белгиската организација за заштита на потрошувачите “Тест Анакооп” спроведе големо европско истражување за квалитетот на автомобилите…

Најмладата која сама го обиколи светот

Деветнаесетгодишната Зара Радерфорд стана најмладата жена која сама го обиколила светот, а во четвртокот се врати…

Ново филмско студио во вселената!

Модулот што е домаќин на филмско студио и спортска арена би можел да биде поврзан со…

Кои се најплатените тиктокери?

Ѕвездите на ТикТок можат да добијат и до половина милион долари за една објава, иако обично…

Необичниот мачешки живот

Се верува дека мачките се единствените цицачи кои не можат да почувствуваат сладок вкус, а кога…

Преживеана од Холокаустот прабаба е по 35-ти пат!

Лили Еберт (98), која го преживеала Холокаустот, а минала четири месеци во Аушвиц, неодамна стана прабаба…