Сутерен.мк

Неблагодарни шефови

Имам шеф кој е неподнослив! Знам повеќе од него и поспособен сум од него, но тој…

Роман(т)изирање

Ве читам и почитувам. И баш би сакала да ве запознам. Каде можам да ве сретнам?…

Маскирана невиност

Имам 24 години и навистина многу пријатели, постојано излегувам и се дружам. Кога некој би ме…

Асексуалност

Син ми, на мое инсистирање дали е геј, неодамна ми призна дека всушност, е асексуалец. Во…

Сиромаштија

Се изгубив во овие претешки времиња, се будам и легнувам со мисла како да го истуркам…

Инфантилност

Мислам дека сте многу површна и дека ви е ептен инфантилно она Дарлинг. Дарлинг Дарлинг, дарлинг,…

Ни фали Епикур златен

Мислам дека сте многу прости, вулгарни и впрочем, недостоинствени. Вакво четиво е навреда за мене. Биља…

Репризи

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Предавници, приврзаници и платеници

Фантастична сте! Кај ја собравте оваа отвореност и директност? М.Н. М.Н. дарлинг, таква сум од раѓање.…