Сутерен.мк

Нелогичност

Мислам дека сте нелогични во одговорите. А. А. дарлинг, вам животот ви изгледа логичен!? Секоја чест.…

Сенка

Супер сум, само што некои мислат дека сум арогантна, а јас мислам дека сум самоуверена и…

Богаташки гајлиња

Имам се што сакам, но сум несреќна. Пријателите ми велат дека сум луда? Лулиета Лулиета дарлинг,…

Немање

Немам некој сериозен проблем, но ме мачат „ситници“ кои за мене се значајни. Немам девојка, живеам…

Златно молчење

Многу сум друштвена, сакам да муабетам, да се дружам, да споделувам чувства и искуства, ама имам…

Утрински брифинзи

Да ви се пофалам дека сум многу згодна, паметна, а и богата и пред да работам.…

Кога утрешнината не постои

Мојата жена по цел ден само пазари и троши пари. Ни коронава не ја запре! Како…

Ептен интимно прашање

Почитувана, верувате ли во Бога? Јана Ј Јана Ј дарлинг, верувам во „Собирен центар“ на Душан…

Измачена душа

Дарлинг, мојот живот е хаос. Никогаш не сум бил полошо. Велат дека без падови животот не…