Сутерен.мк

Глупави желби

Вљубена сум во оженет маж. Како да го натерам да се разведе? Сонувалка Сонувалка дарлинг, ај…

Солзи непресушни

Мојата пријателка е голема плачка. Плаче за секоја ситница и како едвај да чека прилика да…

Тренирање строгост

Оддамна сакам да ви пишам ама се се премислував најмногу зашто не сакав да си признаам…

Две децении резервно тркало

Повеќе од 20 години бев во врска со оженет човек. Тој во бракот има две деца.…

Трета (не)среќа

Неодамна бракот кој траеше една година и во кој родив дете ми се распадна заради друга…

Секс без (об)врска!

Во моето друштво многу се популарни врските за една ноќ. Другарките ме сметаат за „ретардирана“ што…

Вечни теми

Како да се омажам? Не ми требаат разглабања и мудрувања, туку конкретно решение! Итно Итно дарлинг,…

Свекрва и снаа

Драга Дарлинг, имам чувство дека свекрва ми постои само за да ми го загорчува животот. Живееме…

Несигурна географија

Мојата ќерка е убава, млада, има 26 години, образована и вработена. До скоро, ние и овозможувавме…

Contact Us