Сутерен.мк

Балканска лимонада пауза

Здрав режим на исхрана Секоја баба на Балканот Маките на бранковистите Балкански ѕидар Одговор на „редакцијата“…

Вести од реалниот свет

Никој на светот не е толку напорен како луѓето кои го откриле „здравиот“ начин на исхрана.…

Идиотите работодавачи се неуништливи

Не, не, нема само во македонијава „газди“ чија основна цел за отворање на фирма им е…

Општина Драчево и фудбалот

Фудбалската репрезентација на Македонија синоќа во Палермо успеаја да го победат европскиот шампион Италија, а со…

Општина Драчево и уште нешто

Додека „Општина“ Драчево во овие кризни македонски времиња (а кога биле поинакви?!) продолжува да го негува…

Конечно, во МКД уште една држава!

Во целото ова сивило и униформност зрак на ителигентност доаѓа од една општина односно, од скопско…

Кога не ги прифаќаш маалските начела!

Ќе испоцркаме,не толку од сиромаштија, колку од малограѓанштина. За среќа, индивидуалци и понатаму покажуваат дека духот…

Реклама на балкански начин

Човек живее за да биде забележан, да остави каква – таква трага зад себе. А сиромав…

Новак, вакцините и ние

Додека парно нема, дрмаат земјотреси, бројките со новозаразени и умирања од Ковид-19 вртоглаво растат, секојдневните потрепштини…