Сутерен.мк

Нит простуваат, нит забораваат!

Постојат некои луѓе кои се паметат и не простуваат речиси ништо. Тие до крајот на животот…

Блиц инструкции

Што кажува телото?

Овен Овие рогати суштества настапуваат одлучно. Како да одат во војна! Движењата им се сигурни и…

Зошто ќе ги напуштите?

Овен Затоа што се ненормални, скроз! Искрени до коска, без грам дипломатија, животот ќе ви го…

Какви ќе сме во 2021-ва?

Овен Постои голема веројатност слободните Овнови оваа година да стапат во брак. Другите знаци треба добро…

Како да препознаеш кој е кој?

Овен Овенот се идентификува преку неговите веѓи, кои се во облик на рогови и наместениот кобајаги,…

Кој лаже, кој шмелцува, а кој е психопат?

Овен Дека не се здрави не се, а еве ви и факти: болно се посесивни, за…

Како стоите со криминалот?

Овен Овновите обожуваат оружје и со мерак го поседуваат. Милитантни се, сакаат крв и солзи. Значи,…

Зодијак

Еден умен човек, кој се викал Шекспир, има речено: ,,Не се, драг Бруте, виновни ѕвездите. Виновни…