Сутерен.мк

Магични еклери!

Мислам дека сум добар сопруг и посветен татко, барем така ме убедуваат познаниците. Меѓутоа, константно сум…

Конзервативна либералност

Се забавувам со едно момче кое многу го сакам, но практично, не знам ништо за него…

Цената на размножувањето!

Омажена сум неколку години (имам 34) и сопругот инсистира на дете, но јас не се чувствувам…

„Угледните“ и помалку угледните

Имам 30 години, мислам дека убаво изгледам, начитана сум, формално образована и вработена. Меѓутоа, не потекнувам…

Зошто ги (се) кријат заразените?

Знам дека ве интересираат повеќе други теми (ве следев редовно и во „Теа модерна“, но навистина…

Некому па, до „бразилска“ му дошло!

Имам момче со кое се забавувам веќе една година и до сега ми се чини, се…

Несовршено дете

Мајка сум на четиригодишно дете, кое е темпераментно, интелигентно, но и многу своеглаво и немирно и…

Да лебдиш или да се досадуваш?!

Живеам во внатрешноста на државава, имам две деца и проблематичен сопруг. Мислам, фин е тој, се…

Кој за Корона, кој за љубов!?

Имам 70 години, а десет од нив сум вдовица. Неодамна, запознав еден фин човек исто така,…