Сутерен.мк

Бугарски мајмунлаци

Како што јавуваат нивните портали, најнов „хит“ меѓу бугарските крадци е кражба на украински таблички. Затоа…

Колку заработуваат производителите на автомобили?

Повеќето производители на автомобили минатата година оствариле поголем профит споредбено само со година претходно, и покрај…

Новиот ФУВ

Првата официјална фотографија на првиот СУВ на Ферари наречен Purosangue предизвика многу внимание во светот! Дотолку…

Кои се најквалитетните автомобили?

Белгиската организација за заштита на потрошувачите “Тест Анакооп” спроведе големо европско истражување за квалитетот на автомобилите…

Наспијте се во порше!

Во Штутгард постои хотел во кој креветите не само што потсетуваат на автомобили, туку и направени…