Сутерен.мк

Враќањето на ДеЛореан

Како што веќе беше најавено, ДеЛореан се враќа на пазарот, овој пат со електрично купе наречено…

На денешен роден е автомобилот

Автомобилот денес полни 136 години. Тој всушност е малку постар, но точно на денешниот 29 јануари…

Бајден се вози во бункер!

Претседателскиот автомобил Cadillac One, кој уште го нарекуваат и „Ѕвер“, според своите карактеристики претставува некој вид…