Сутерен.мк

И Адидас си го “бара”

Новата рекламна кампања на Адидас наречена „Гордост 2023“ прикажува маж во женски едноделен костим за капење,…

Копачки со Сваровски кристали

На компанијата „Адидас“ новото издание во серијата „Предатор“ („Предатор еџ“) за фудбалски копачки е со „Сваровски“…