Сутерен.мк

Јасна Котеска: Облеката на полот

Нашето полово секојдневие е маскарада. Успешноста со која трансвеститите го „глумат“ спротивниот пол е доказ колку…

Откриена е двополова пчела!

Во Еквадор, во провинцијата Лос Риос, пронајдена е првата андрогена пчела со карактеристики и на женка…