Сутерен.мк

Писмо до Анџела Агелер: Состојбата е алармантна

Почитувана г-ѓа Агелер, го одбрав овој начин да се обратам до Вас, со цел моето писмо…

Изборот на Ислам Абази за САД е збунувачки

Амбасадорката на САД, Анџела Агелер, остро го критикува изборот на нов шеф на Основното јавно обвинителство…