Сутерен.мк

Наташа Деспотовска Димитриевска: За суровата хронична состојба

• Дијабетесот е заболување со драматичен пораст. Дијабетесот е една од почестите здравствени состојби која се…

За посреќни деца!

Поминат е цел еден век откако научниците Бантинг и Бест го направија своето револуционерно откритие на…