Сутерен.мк

Баленсиага напаѓа повторно

Модната куќа Баленсиага чијшто креативен директор Демна Гвасалија е познат по своите апсурдни и ултра скапи…

Не ги фрлајте патосниците од голфот двојка!

Модната куќа Баленсиага повторно се надминува себеси со „единствените“ креации. После костумите за свештениците, влечките од…

Педофилијата на Баленсиага

Новата бизарна, па дури и морничава кампања на „Баленсиага“ поттикна огромна омраза, а јавноста е решена…