Сутерен.мк

Јасна Котеска: Погрешен кадар

Во една сцена од филмот “Боречки клуб” на Финчер, Тајлер Дарден (го игра Бред Пит) ноќе…

Бљак сцени во романтичните филмови

Љубовните филмови расипаа многу нешта во вистинскиот живот со своите идеални расплети, совршени мажи и со…