Сутерен.мк

Нова јапонска диета

Јапонскиот лекар Хитоши Ватанабе, обидувајќи се долго време да ги симне вишокот килограми безуспешно, со својата…

Кокаин скриен во банани!

Кокаин бил пронајден во седум од десетте кутии банани што белгиски фармер ги купил на пазарот…