Сутерен.мк

Доените бебиња се поинтелигентни тинејџери

Истражување спроведено во Универзитетот Оксфорд посочува дека кај бебињата кои се дојат подолго, нивото на интелигенција…

За лажно породување – на психијатрија!

Откако неодамна во светските медиуми се прошири приказната за жена од Јужна Африка, која тврдеше дека…

Мора ли машкото во сино, а женското во розово?

Одредувањето на овие две бои за бебињата е настанато како обид за полесно да им се…

Зошто бебињата трепкаат поретко од возрасните?

Бебињата трепкаат многу поретко од возрасните – еднаш или двапати во минута. Трепкањето ни служи за…