Сутерен.мк

Како да изгубиш десет милијарди долари во еден ден?

Најбогатиот човек во светот, сопственикот на францускиот произведувач на луксузна стока LVMX Бернар Арно, изгубил во…

Кој е Бернар Арно, најбогатиот на светот?

Бернар Арно, претседателот на францускиот гигант за луксузни стоки LVMH, штотуку стана првиот Европеец кој ја…