Сутерен.мк

Јоана Поповска: Жената што не мирува!

Што ја натера актерката која себеси се смета за успешна личност да се кандидира за пратеник?…

Петар Мирчевски: Среќа е кога не си несреќен!

Актерот при Битолскиот народниот театар во неговата десетка открива многу за своите најубави години, неспиењето, храброста……