Сутерен.мк

Благоја Ристески Платнар: Во ДПМ се засолнети бездарните

Авторот на „Спиро Црне“, „Летни Силјане“, „Арсениј“, Лепа Ангелина“, „Венко“…, сценарист и колумнист зборув за политичките…