Сутерен.мк

Бранка Д. Најдовска: Твоите пари звучат празно

За греота. Толкави богаташи, а без желба да завршат како историски личности. Еми, како поинаку, кога…

Богаташки гајлиња

Имам се што сакам, но сум несреќна. Пријателите ми велат дека сум луда? Лулиета Лулиета дарлинг,…

Кои се наследничките на светските богаташи?

Ив е најмладата ќерка на покојниот Стив Џобс, основачот на компанијата Епл. Таа студира на Стенфорд,…

Што купуваа богаташите во 2020 – та?

Неколку сајтови што го следат животниот стил на светските безобразно богати луѓе направија список што тие…

Идиотика

Имам се во животот, ама еден фраер нејќе да ме погледне. Знам дека се понаша па…