Сутерен.мк

Ботокс

Фејсбук с(р)еќавања… Од ова, борциве за слобода – глаа не можам да кренам. **** Стално слушам…

Ботоксираниот Путин

Веќе извесно време се шират гласишта дека претседателот на Русија, Владимир Путин, боледува од посериозни болести,…

Ботоксирано сончање

Дечко ми многу почна да ми оди на нерви зашто не ми одобрува пред летниот одмор…