Сутерен.мк

За скромните…

Фејсбук с(р)еќавања… Спасот е можеби, да им дадеме шанса конечно, на скромните. Да се тргне тридеценискиот…

Нема и нема столб за потпор на народот!

Фејсбук с(р)еќавања… Секоја промена поминува низ фази: * Ентузијазам. * Компликации. * Разочарување. * Барање виновници.…

Среќен крај е, ако умреш жив!

Фејсбук с(р)еќавања… *На мојот пат до успехот, Општинава стално нешто реконструира! *Среќен крај во МКД е,…

Што избираме?!

Фејсбук с(р)еќавања… “Нема да дозволиме една групировка на суетни, криминогени, будалести ем, некадарни и ненаситни наследници…

Не тагувам за младоста, жалам по иднината

Фејсбук с(р)еќавања… Која е разликата помеѓу нешто и ништо? Нештото постои, а ништото не, нели!? Дали…

Оган

Фејсбук с(р)еќавања… Немаше нешто што ме промаши. Се ме здроби. Дојди да те разочарам. Некој, некаде…

Интермецо

Фејсбук с(р)еќавања… Македонскиот правопис на колена: Гласај за кого сакаш, исто ти се пишува! Не постои…

Предавство

Фејсбук с(р)еќавања… Предавството не е сива зона. Без разлика на околностите, или си или не –…

Средба

Фејсбук с(р)еќавања…   Го фати погледот на маркантниот убавец кој сам седеше во таксито. Неговите очи…