Сутерен.мк

Бранка Н. Доневска: Што е важно?

Токму денеска си се прашав себеси: По што ќе ме паметат? По новинарство и пишување сигурно…

Оживување на жанрот

Еден од најтешките жанрови, барем во пишуваното новинарство, секако е интервјуто. Меѓутоа, како и сите останати…