Сутерен.мк

Лажно негативни ХПВ резултати

На сто илјади жени на годишно ниво, според податоците од последните неколку години, 20-21 заболуваат од…

Задолжителната вакцинација станува реалност!

Австриската влада го претстави нацрт-законот со кој од февруари се воведува задолжителна вакцинација во таа земја.…