Сутерен.мк

Катанец за „Ванчо Михајлов“

Катанец и заклучени врати утринава на Бугарскиот клуб „Ванчо Михајлов“ во Битола. На улицата во некогашнато…

Македонските Евреи: Ние паметиме

„Без сеќавање нема иднина, ние паметиме“, транспаренти со вакви пораки истакнаа потомците на македонските Евреи пред…