Сутерен.мк

Маргарита Василеска: Night, after night

Во кафулето „Каша бар“ кое се наоѓа во карпошовата Лептокарија, Скопје, беше одржана изложбата Night, after…

Deep Blue

(За изложбата Blue на Маргарита Василеска Маги) Никогаш не се дозна со сигурност дали еден од…