Сутерен.мк

Трајноста на велигденските јајца?

Доколку ги чувате како што треба, варените јајца можат да се јадат неколку дена. Не мора…

Славење на Великден!

Денеска православните христијани го славеа Великден, денот на Христовото Воскресение! Во Русија во Храмот на Христос…

Најефикасно бојадисување јајца!

Бојадисувањето на јајца за Великден е забавно за децата, но може да биде напорно за возрасните…