Сутерен.мк

Ептен интимно прашање

Почитувана, верувате ли во Бога? Јана Ј Јана Ј дарлинг, верувам во „Собирен центар“ на Душан…

Отец Пимен: Обиди се, вреди!

Ако се запрашаш, а ќе се запрашаш кога тогаш, треба ли човек да е добар со…

Отец Пимен: Понекогаш

Понекогаш имам желба да пишувам. Понекогаш имам мрза за пишување, која ја потиснува желбата. Понекогаш ќе…