Сутерен.мк

Миле Папазовски: Т’га за југ

Една дама ми даде комплимент: “Ти си способен од ништо, нешто да направиш. Од обична случка,…

Нови секирации!

Славната холивудска двојка повторно ќе се гледаат на суд.  Претходно, причината беше старателството над децата, а…