Сутерен.мк

Христијаните го празнуваат Богојавление – Водици

Бог се јави! Навистина се јави ! За многу години ! Со овие зборови христијаните се…

Единствената девојка која скокна по крстот

Меѓу 71 православни христијани, кои денеска скокнаа во водите на Вардар во Велес за Богојавление –Водици,…