Сутерен.мк

Има ли во сијалиците воздух?

На часовите по противпожарна заштита учевме дека кислородот о огнот се најдобри другари. Кога во стаклениот…

Можеме ли да направиме вода?

Колку уште воздух за дишење имаме на планетава? Зошто копривите не „горат“? Копривата е прекриена со…