Сутерен.мк

Отштета од 1,2 милијарди долари поради интернет вознемирување

Порота од Тексас ѝ додели на една жена отштета од 1,2 милијарди долари зашто била жртва…

Вознемирувањето на новинарките

Над 80 проценти од преку сто анкетирани новинарки во земјава се соочиле со некаква форма на…