Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Балкан експрес виа Европа

Во последниот месец од минатата година најчитана вест беше за возот што се обраќа на релација…

Како изгледа новиот Ориент експрес?

Од 2023 година, прочуениот воз Ориент експрес се враќа на шините! Станува збор всушност, за шест…

Преполн воз игнорирал силување

Бездомникот Фистон Нгој (35) од Филаделфија, САД, силувал жена во воз полн со патници! Ниту еден…