Сутерен.мк

Има ли вонземјани?

Пред мексиканскиот конгрес беа обелоденети остатоци на нешто за што личи на вонземјани. Биле најдени во…

Вечерва чекаме одговор од вонземјаните!

Професорите Масаки Моримото и Хисаши Хирабајаши, од Универзитетот Стенфорд, Калифорнија, упатиле софистицирана порака „здраво, има ли…

Дали да очекуваме вонземјани?

Луѓето ќе откријат постоење на живот на далечни планети во следните неколку години, предвидува еден од…

Каде има вонземјани?

Ново истражување покажува дека животот на големите планети кои немаат свои сателити е многу малку веројатен.…

Америка и официјално, се плаши од вонземјани?!

По нецелосните извештаи на Пентагон од јуни, во кои американската Влада призна дека не може да…