Сутерен.мк

Ворен Бафет: Вештачката интелигенција е атомска бомба

Милијардерот инвеститор Ворен Бафет ја изрази својата загриженост поради порастот на вештачката интелигенција и го спореди…

Колку чини ручек со Ворен Бафет?

Непознат хуманитарец платил 19 милиони долари за да руча со милијардерот Ворен Бафет. Победничката понуда на…

Криптовалутите се како венерична болест!

Десната рака на Ворен Бафет, сопственикот на „Дејли Џурнал“, членот на управниот одбор на малопродажниот ланец…