Сутерен.мк

Враќањето на ДеЛореан

Како што веќе беше најавено, ДеЛореан се враќа на пазарот, овој пат со електрично купе наречено…

Враќањето на ДеЛореан

Автомобилот ДеЛореан, кој со своите крилести врати и улогата што ја имаше во серијалот „Враќање во…