Сутерен.мк

Искинати животи

Фејсбук с(р)еќавања… До „големите“ МКД „газди“: Вистинските менаџери не им вршат поправка на работниците, туку на…

Крахот на медиумската дебата!

Телевизиската продукција е одлика на медиумски високоразвиените земји и под неа, по правило, освен сржта на…