Сутерен.мк

Богаташки гајлиња

Имам се што сакам, но сум несреќна. Пријателите ми велат дека сум луда? Лулиета Лулиета дарлинг,…

А, во меѓувреме…

Додека поголемиот дел од светот се мисли како да преживее, некои си имаат и вакви проблеми…