Сутерен.мк

Гордана и Ханес од Генералка викенд: Рециклирање на отпадот од минатото во зелена иднина

Кога природните ресурси се користат внимателно и се комбинираат со светли идеи, оваа земја станува подобро…

Стартува еко-акцијата „Генералка викенд 2022“

Од планината Водно денеска ќе биде означен официјалниот почеток на пролетниот дел од досега најголемата акција…