Сутерен.мк

Навики заради кои изгледаме постаро

Некои луѓе природно изгледаат помладо, додека пак, другите имаат позрел изглед. На генетиката не можеме да…

Бранка Д. Најдовска: Сиромашни и дебели

Преголемата телесна тежина е присутна во сите општествени слоеви, но богатите многу поуспешно и се опираат…