Сутерен.мк

Каде живее Дедо Мраз?

Селото на Дедо Мраз се наоѓа во Арктичкиот Круг, на осум километри од Рованиеми, кој се…

На светот му требаат повеќе Дедо Мразовци

На два месеца пред Нова година, Кока-Кола ја претстави својата реклама за 2023/24-та, која има едноставна…

Како се станува Дедо Мраз?

Чарлс В. Хауард првпат го играл Дедо Мраз во училишна претстава кога бил четврто одделение. Тој…