Сутерен.мк

Сопруг мора да плати 204 илјади евра отштета за домашни обврски

Шпанскиот суд нареди маж да ѝ плати на поранешната сопруга 200 00 евра (180 000 фунти)…

Измеќарството на сопругата добива цена!

Врховниот суд на Португалија му нареди на маж на својата поранешна партнерка да и исплати над…