Сутерен.мк

Да му помогнеме на новинарот Саше Димовски

На новинарот Саше Димовски му е ампутирана ногата, и со сметки за донации се собира помош,…

Новогодишен надомест за вработените и донации од „Алкалоид“

Во контекст на отежнатите услови за работа предизвикани од пандемијата, а по повод новогодишните и божиќни…