Сутерен.мк

Репризи

Домот ми е постојано нечист. Имам две деца и сопруг. Како да ги натерам да бидат…

Златно молчење

Многу сум друштвена, сакам да муабетам, да се дружам, да споделувам чувства и искуства, ама имам…

Засекирани и брзи!

А што па вие имате против деколтеа, мини сукњи, штикли и убави жени? Се сеќавате на…